موی فرفری یکی از زیباترین موهاست و اکثرا دوست داریم موهای فر داشته باشیم ولی از سختی های آن بی خبریم .ولی باید بدانید مراقبت از موی فر روش و راه های مهم و خاصی دارد .حال قبل از آشنایی با روتین مو فر بهتر است با انواع مو فر آشنا بشیم .تمام موهای فر یک شکل و یک مدل نیستند و هرکدام از آنها بافت و حالت متفاوتی دارند. ۴ مدل موی فر داریم:فر باز؛فر کلاسیک؛فر ریز؛فر بسیار ریز سیمپیچی.
مدل موی فر باز
حالت فریِ این مدل مو در تمام ساختار آن یکدست نیست و در قسمت تاج سر صافتر از قسمتهای دیگر است و در وسط ساقه مو نیز مواج میشود. در این مدل مو، نوک موها معمولا خشکتر از قسمتهای دیگر آن است.کم آبی بدن، آسیب دیدگی، و محصولات سنگین می تواند به صاف شدن فرها منجر شود.این مدل موهای فر باز به مرطوبکنندههای سبک و تقویتکننده نیاز دارند. این مدل مو را میتوان بهراحتی با موس مو و اسپریهای حالتدهنده مرتب نگه داشت.
مدل موی فر کلاسیک
حالت آن از ریشه تا نوک موها یکنواخت و بیشتر شبیه سیمپیچ است.زمانی که این نوع موی فر کمآب میشود یا صدمه میبیند، حالت فریاش را از دست میدهد و وز میشود.این مدل فر مو در صورت خشکی، تیره میشود و حالت وز به خود میگیرند.این مدل فر مو به مرطوب کننده های حاوی ویتامین E نیازمند دارند
مدل موی فر ریز
این مدل موی فر در تمام طول مو الگوی مارپیچی ریز دارد. حلقههای ریز این نوع موی فر گرایش به سبکوزنی دارند. در صورت نرسیدن آب کافی به این مدل مو، ساقه مو باز میشود و شکلش را از دست میدهد و در واقع تمام مدل های مو فر تشنه آب هستند .موهای فر ریز باید دائما آبرسانی شوند تا نرمی و استحکام خود را حفظ کنند.مرطوب کننده های حاوی آلوئهورا و بابونه این رطوبت را به موها بازمیگردانند و حالت فری موها را حفظ می کند.
مدل موی فر بسیار ریز
تارهای این نوع مو مانند سیمپیچهای بسیار ریز و بسیار ظریف و شکنندهاند. به همین علت، در صورت نبود مراقبت صحیح، مستعد شکنندگی خواهند شد. موهای فر بسیار ریز به مرطوبکنندههای حمایتی نیازمندند.
مرطوب کننده های مانند شی باتر (کره شیا) و روغنهایی مانند روغن نارگیل، آووکادو، کرچک سیاه در مقدار رطوبت درون تارهای مو تعادل ایجاد میکنند و آنها را تغذیه کرده و موجب درخشانی موها میشوند.
دیدگاه خود را بنویسید